Returns & Exchange


Nieuwe collectie retour sturen? 
Retour formulieren klik hier

De verzendkosten van ons retour label zijn € 4,95 (NL) € 8,95 (BE).
Wil je geen gebruik maken van ons retour label dan kun je het pakketje zelf terugsturen naar het adres dat op de pakbon staat (de retour kosten van PostNL / DHL / DPD / UPS zijn voor de klant, verzenden met ons retourlabel is dus iets goedkoper). Het risico van verzenden is bij een retourzending altijd voor de klant. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Bewaar je track & trace code goed, mocht je pakketje niet aankomen dan kun je dit bewijzen.

Retour informatie:
“You wear it, you buy it.” Kleding / accessoires mogen uiteraard worden gepast. We nemen geen artikelen terug in ontvangst die zijn gedragen, beschadigd geraakt door onjuist gebruik of artikelen die langer dan 30 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. 

Zorg ervoor dat alle items in nieuwstaat verkeren (niet gedragen en onbeschadigd). Alle items moeten in originele staat worden terug gestuurd, inclusief plastic zakje / label etc.
Wij kunnen geen retouren accepteren van aankopen die gedaan zijn bij onze verkooppunten. Hiervoor verwijzen wij je graag naar het desbetreffende verkooppunt. 

Geld terug?
Wij zorgen ervoor dat het bedrag voor de geretourneerde items zo snel mogelijk terug gestort zal worden op je bankrekening. Het kan, afhankelijk van jouw bank, tot 3 tot 7 werkdagen duren voordat de terugbetaling op jouw rekening staat. Stuur je een volledige bestelling terug? Dan worden ook de verzendkosten van de bestelling teruggestort (indien van toepassing). Dit geldt alleen voor de standaard verzending.

Omruilen?
Helaas is het niet mogelijk om de aankoop te ruilen voor een andere maat. Onze voorraad is beperkt en maten zijn snel uitverkocht, daarom kunnen wij niet garanderen dat een andere maat nog op voorraad is. Daarom raden wij aan zelf de gewenste items opnieuw te bestellen.  

Giftcard / voucher / code:
Je krijgt het bedrag  automatisch teruggestort op je code, deze zullen wij per mail versturen. Giftcards / vouchers kunnen niet worden omgewisseld voor geld.

Defect of incorrect item? 
Zat er een beschadigd artikel in je bestelling? Of heb je een verkeerd item ontvangen? Vervelend als er zoiets gebeurt! Graag onderzoeken we het probleem en proberen we samen met jou tot een oplossing te komen.

Stuur een email naar [email protected] met de volgende informatie:
1.Een kopie van je aankoopbewijs of ordernummer;
2.Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is;
3.Een korte omschrijving van het defect (en hoe het is gebeurd, zo nodig).

Beschadiging: 
is een item kapot gegaan binnen een redelijke termijn? Volg dan de bovenstaande stappen. Vervolgens beoordelen wij het defect. Waar mogelijk zullen we altijd eerst proberen een defect of beschadigd item te repareren in plaats van vervangen. Mocht reparatie niet mogelijk zijn dan nemen we altijd contact met je op.


Sale items:
Let op! Items uit de sale kunnen niet worden omgeruild voor een andere maat of een ander item. De sale artikelen kunnen alleen geruild worden voor een tegoedbon van Ammehoela.

Wil je sale items retour sturen, dat kan!
Retour adres (alleen SALE orders):
Ammehoela
Kerkstraat 47
4191AA Geldermalsen

Stuur de SALE artikelen retour naar onderstaand adres met vermelding van:
- Naam
- Ordernummer
- Reden van retour

Houdt u er rekening mee dat de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen geretourneerd mogen worden. De kosten van een retournering zijn voor uw eigen rekening.

Ammehoela accepteert retourneren mits onderstaande voorwaarden gehanteerd zijn:
- het artikel dient ongewassen te zijn
- het artikel dient voorzien te zijn van alle labels
- het artikel dient geretourneerd te worden in de originele plastic zak
- voeg bij voorkeur de originele pakbon toe, mocht dit niet mogelijk zijn schrijf dan duidelijk uw naam en order nummer op een briefje.

De verzendkosten van de ruiling zijn voor de consument.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourenring voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Bewaar je track & tracé code goed, mocht je pakketje niet aankomen dan kunt u dit bewijzen.