Ruilen en Retourneren

Indien een of meerdere artikelen niet passen of naar wens zijn, kunnen deze geruild of geretourneerd worden. Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op via de ticket communicatie in uw account of via customercare@ammehoela-kids.nl.

Vermeld daarbij de volgende gegevens:
- Naam
- Ordernummer 
- Reden van retour
- Mocht u een andere maat willen ontvangen vermeld dit dan duidelijk op een briefje, of plaats een nieuwe order op de website, het bedrag van de retour zending zal dan worden terug gestort. 

Wij zullen u een bevestiging sturen na het ontvangen van uw email. Nadat u de bevestiging heeft ontvangen kunt u de artikelen voor retour/ruiling opsturen met vermelding van Naam,order no. en reden van retour/maat ruiling naar:

PakkettenFabriek
Tav Ammehoela
Conservenweg 116
2371 DT Roelofarendsveen


Houdt u er rekening mee dat de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen geruild of geretourneerd mogen worden. De kosten van een retournering of ruiling zijn voor uw eigen rekening. 

Let op: de sale artikelen kunnen alleen geruild worden voor een tegoedbon van Ammehoela.   

Ammehoela accepteert ruilingen en retourneren mits onderstaande voorwaarden gehanteerd zijn:
- het artikel dient ongewassen te zijn
- het artikel dient voorzien te zijn van alle labels
- het artikel dient geretourneerd te worden in de originele plastic zak
- voeg bij voorkeur de originele pakbon toe, mocht dit niet mogelijk zijn schrijf dan duidelijk uw naam en order nummer op een briefje. 

De verzendkosten van de ruiling zijn voor de consument. Mocht u een artikel willen ruilen en het nieuwe artikel is duurder dan het geretourneerde artikel, dan dient er een bijbetaling gemaakt te worden. Indien het nieuwe artikel goedkoper is zorgt Ammehoela ervoor dat het restant bedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort wordt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »