About us

 

AMMEHOELA 

Go your own way! Because that's the only way. Ammehoela staat voor eigenzinnigheid. Wij ontwerpen collecties voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kids die elke dag een stukje van de wereld ontdekken.

Wij richten ons op kids van 0-12 jaar oud. Elke Ammehoela collectie is met zorg tot in detail ontworpen door de designers van Ammehoela met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.
 

Go Your Own Way!

 

OPRICHTERS AMMEHOELA

Ammehoela is opgericht door Anouk Bindels (moeder van Dexx en Zepp) en Sabine Disveld (moeder van Kris). Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de mode branche, hebben we besloten om onze gezamenlijke droom te realiseren: het oprichten van een concept driven merk. Door het opzeggen van onze baan, hebben we de ‘Ammehoela spirit‘ vanaf het begin af aan al te pakken. We halen onze inspiratie uit onze dagelijkse gebeurtenissen, van de verre reizen die we maken tot aan een dag in het park met de kids.

 

'Go Your Own Way' is niet slechts een mooie slogan, maar onze persoonlijke outlook op het leven. Iedere dag is een nieuw avontuur en het is onze persoonlijke missie deze passie over te dragen op een hele nieuwe generatie Ammhoela kids!  

 

LET’S GO GREEN

Zoals we om onze kleine Ammehoela’s geven, geven we ook enorm veel om de mensen die betrokken zijn bij het maken van onze geweldige collecties. Wij werken dan ook met een GOTS, Global Organic Textile Standard, certificaat. Dit houdt in dat onze kleding voor minimaal uit 70% uit biologische vezels bestaat. Door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken. Daarnaast voldoet de GOTS certificering aan de vereiste naleving van de sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot het product. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.
 

Is je kleine Ammehoela te groot geworden? Gooi de kleding dan niet weg! Geef de kleding dan aan een vriendje, neefje/nichtje, broertje/zusje of een goed doel.