Returns & Exchange

Indien een of meerdere artikelen niet passen of naar wens zijn, kunnen deze geruild of geretourneerd worden.

Note: In our Black Friday & stock sales, returns are not accepted and claims are not considered. As the online Black Friday sale has sharp prices, we kindly ask for your understanding to not return any of your stock sale purchases.

Retour

Stuur de artikelen terug naar onderstaand adres met vermelding van:
- Naam
- Ordernummer 
- Reden van retour

Mocht u een andere maat willen ontvangen neem dan contact op met [email protected]

Retour adres: 

PakkettenFabriek
Tav Ammehoela
Zuideinde 1a
2371 BP Roelofarendsveen

Houdt u er rekening mee dat de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen geruild of geretourneerd mogen worden. De kosten van een retournering of ruiling zijn voor uw eigen rekening. 

Ammehoela accepteert ruilingen en retourneren mits onderstaande voorwaarden gehanteerd zijn:
- het artikel dient ongewassen te zijn
- het artikel dient voorzien te zijn van alle labels
- het artikel dient geretourneerd te worden in de originele plastic zak
- voeg bij voorkeur de originele pakbon toe, mocht dit niet mogelijk zijn schrijf dan duidelijk uw naam en order nummer op een briefje. 

De verzendkosten van de ruiling zijn voor de consument. Mocht u een artikel willen ruilen en het nieuwe artikel is duurder dan het geretourneerde artikel, dan dient er een bijbetaling gemaakt te worden. Indien het nieuwe artikel goedkoper is zorgt Ammehoela ervoor dat het restant bedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort wordt. 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourenring voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Bewaar je track & tracé code goed, mocht je pakketje niet aankomen dan kunt u dit bewijzen.