GET READY FOR SUMMER 2018

Ruilen en Retourneren

Indien een of meerdere artikelen niet passen of naar wens zijn, kunnen deze geruild of geretourneerd worden. Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via de ticket communicatie in uw account of via customerservice@ammehoela-kids.nl.

Vermeld daarbij de volgende gegevens:
- Naam
- Ordernummer 
- Reden van retour

Wij zullen u een bevestiging sturen na het ontvangen van uw email. Nadat u de bevestiging heeft ontvangen kunt u de artikelen voor retour/ruiling opsturen naar:

Ammehoela
Waldenlaan 65
1093 NH Amsterdam


Houdt u er rekening mee dat de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen geruild of geretourneerd mogen worden. De kosten van een retournering of ruiling zijn voor uw eigen rekening. 

Let op: de sale artikelen kunnen alleen geruild worden voor een andere maat (mits voorradig) of een tegoedbon van Ammehoela. 

Woont u in de buurt en komt u liever het product zelf terugbrengen? Dit kan in Utrecht of Amsterdam. Mail ons om een afspraak te maken.  

Ammehoela accepteert ruilingen en retourneren mits onderstaande voorwaarden gehanteerd zijn:
- het artikel dient ongewassen te zijn
- het artikel dient voorzien te zijn van alle labels
- het artikel dient geretourneerd te worden in de originele plastic zak

De verzendkosten van de ruiling zijn voor de consument. Mocht u een artikel willen ruilen en het nieuwe artikel is duurder dan het geretourneerde artikel, dan dient er een bijbetaling gemaakt te worden. Indien het nieuwe artikel goedkoper is zorgt Ammehoela ervoor dat het restant bedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort wordt. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »