USE THE CODE TO GET BLACK FRIDAY DISCOUNT -30%: BLACK30

Take a selfie!

  • Geplaatst op
  • 0
Take a selfie!

Wat zijn we ontzettend trots op onze zelf ontworpen selfie & milestone cards. We hebben er hard aan gewerkt om de beste teksten en leukste prints voor jullie uit te kiezen. Ze moesten niet te standaard zijn, we moeten onze naam AMMEHOELA wel eer aandoen. Stiekem zijn we ook wel een beetje gek en het moet voor ons niet te ‘gewoontjes’. Net als een kind met een big smile op zijn gezicht toch poepen I smiled today … and pooped :P Een favoriet van Anouk!
 

De kaarten zijn voor de kids gemaakt, toch zitten er veel kaarten bij waar je ons karakter in kunt terug vinden en zo leren jullie ons weer een beetje beter kennen! Zo houden we enorm van knuffelen en liefde, de I love you | I give the best hugs | hugz?  kaarten mochten dan ook niet aan de Selfie en Milestone cards ontbreken! Onze vrienden zijn inmiddels al de grootste Ammehoela fans en sommige kennen we al van toen we net geboren waren. Hoe cool is het dat jullie als ouders je kleintje nu al kunnen vastleggen met zijn/haar best friend to be met de I made a new friend today! kaart.


Natuurlijk mogen de milestone kaarten met de groei weken niet ontbreken. In onze zelfontworpen Ammehoela printjes vinden wij deze unieke kaarten het ideale kraamcadeau! O, hadden we onze tip al gegeven voor de Bad Hair day? Mocht je ons volgen op onze persoonlijke instagram dan heb je het vast al gespot: de knot! We just love to make an easy knot! :)
 

We kunnen er nog wel uren over doorgaan, maar de beelden gemaakt tijdens onze vakanties in Porto en Mallorca zeggen genoeg!

 

XOXO

Anouk & Sabine

 

p.s. wil je jou Ammehoela selfie – milestone moment met ons delen? Tag ons dan met de Ammehoela kaart in je foto! 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »